Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μηνιαία Βιωματικά Εργαστήρια για Γονείς

Το Κέντρο Πρόληψης "Φάρος" πρόκειται να υλοποιήσει σειρά αυτόνομων βιωματικών εργαστηρίων για γονείς κατά το διάστημα Οκτωβρίου 2017-Μαΐου 2018 στην πόλη της Σάμου (στο χώρο του Συλλόγου "Μέλισσα") και το Καρλόβασι (1ο Δημ.Σχολείο Καρλοβασίου-Πορφυριάδα).
Τα εργαστήρια, τα οποία θα έχουν διαφορετικό θέμα κάθε φορά, θα έχουν διάρκεια δύο ωρών και  θα πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα, από τις 6.00 έως τις 8.00 μ.μ.
Το 1ο εργαστήριο με τίτλο "Επιστροφή στα Θρανία:Μια πρόκληση για όλη την Οικογένεια" πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και στις δύο πόλεις κατά το μήνα Οκτώβριο. Στην αφίσα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα θέματα και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των επόμενων εργαστηρίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιωματικό Εργαστήριο για γονείς με θέμα την Οικογένεια και τη Σχολική Ζωή

Διαδραστικά Εργαστήρια για τα παιδιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

H 26η Ιουνίου κάθε χρόνου έχει θεσμοθετηθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Για τα Κέντρα Πρόληψης σε όλη την Ελλάδα αυτή η μέρα είναι μια ακόμη αφορμή να πραγματοποιηθούν κι άλλες δράσεις,στις οποίες αναδεικνύονται όλα όσα συνιστούν την έννοια της Πρόληψης και όλα όσα προάγουν την Ψυχοκοινωνική Υγεία.  Με αφορμή λοιπόν αυτή την Παγκόσμια Ημέρα, την οποία εμείς αποκαλούμε "Ημέρα Πρόληψης", πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων με πρωταγωνιστές τα παιδιά (5-13 ετών) και κεντρικό μήνυμα για εφέτος "Εγώ, Εμείς, Οι Άλλοι, Όλοι: Η Πρόληψη είναι στο Συν και το Μαζί". Συγκεκριμένα προγραμματίζουμε 3 Εργαστήρια για τα παιδιά: Την Πέμπτη, 22/6/2017: Στον Μαραθόκαμπο, στις 11.00 π.μ.(πλατεία Λούγκα) και την ίδια μέρα το απόγευμα, στο Καρλόβασι, στις 7.00 μ.μ. (Πορφυριάδα). Τη Δευτέρα, 26/6/2017, στην πόλη της Σάμου (1ο Δημοτικό Σχολείο) στις 7.00 μ.μ. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους, οι οποίοι άλλωστε μπορούν να συμμετέχουν μαζί με…

Ομάδα για εγκύους: «Φωτίζοντας το ταξίδι προς τη μητρότητα»