Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Παγκόσμια Ημέρα Aids 2017 - Κρατάμε την υπόσχεση - Συμβουλευτικός Σταθμός Σχολής Θετικών Επιστημών

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Σχολής Θετικών Επιστημών είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Κέντρου Πρόληψης "Φάρος" με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Κάθε χρόνο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Aids μαζί με εθελοντές φοιτητές συνεργαζόμαστε με το Σύλλογο οροθετικών Θετική Φωνή άνθρωποι + HIV και μοιράζουμε έντυπο ενημερωτικό υλικό και προφυλακτικά στο Καρλόβασι της Σάμου σε φοιτητές του Πανεπιστημίου. 


Η φετινή ενημέρωση έχει ως κεντρικό μήνυμα "Κρατάμε την υπόσχεση" και σε αυτή εκτός από τη Βουλή των Ελλήνων, δράσεις ενημέρωσης με διανομή ενημερωτικού υλικού έγιναν σε 16 πόλεις της Ελλάδας. Η Σάμος, ήταν και φέτος παρούσα κρατώντας την υπόσχεση των εθελοντών φοιτητών για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του φοιτητικού πληθυσμού για τον HIV.




Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές φοιτητές για τη δράση τους και το Σύλλογο οροθετικών Θετική Φωνή άνθρωποι+HIV που για άλλη μία χρονιά έστειλε έντυπο ενημερωτικό υλικό για τη φοιτητική κοινότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι της Σάμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εργαστήριο του "Φάρου" στο Καρλόβασι: "Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας"

  Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε Σάμου "Φάρος" πρόκειται να υλοποιήσει στο Καρλ...