Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Κύκλος Εργαστηρίων στο Καρλόβασι "Ανοίγοντας μονοπάτια Συνάντησης, Σύνδεσης & Συνεξέλιξης"


ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος» σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον κύκλο βιωματικών εργαστηρίων για ενήλικες με τίτλο «Ανοίγοντας Μονοπάτια Συνάντησης, Σύνδεσης και Συν-εξέλιξης», το οποίο πρόκειται να υλοποιήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Καρλόβασι.
Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων και μέσα από τις βιωματικές δραστηριότητες, -στηριγμένες στην μέθοδο της Συστημικής Καταξιωτικής Διερεύνησης- τα μέλη της ομάδας καλούνται:

  • να διερευνήσουν και να αξιοποιήσουν τις προσωπικές τους πηγές δύναμης καθώς και τις ατομικές αλλά και τις συλλογικές ικανότητες που θα αναδυθούν,
  • να προσανατολιστούν προς ωφέλιμες αλλαγές στην κατεύθυνση της προσωπικής ενδυνάμωσης &
  • να συνδεθούν ως ομάδα με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο μέσω δράσεων, τις οποίες θα ονειρευτούν και θα θελήσουν να υλοποιήσουν.
  • Ο κύκλος εργαστηρίων θα ολοκληρωθεί σε 4 τρίωρες συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα σε χώρο που θ’ ανακοινωθεί σύντομα στο Καρλόβασι και, όπως ισχύει για όλες τις δράσεις του «Φάρου», η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στην υπάρχουσα Ομάδα Εθελοντών του «Φάρου» στο Καρλόβασι.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να καλείτε, μέχρι την Τετάρτη,21 Φεβρουαρίου 2018, στα τηλέφωνα του «Φάρου» (22730 23443 &   87070-1, 8.30 π.μ. -2.30 μ.μ. καθημερινά).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κύκλος συναντήσεων για γονείς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Σάμου "Φάρος", οργανώνει έναν Κύκλο συναντήσεων...