Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη του Δ.Σ. του ΣΥΚΑΝΑ Λάρνακας & Εκδηλώσεις την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 με θέμα: ¨Γνωρίζω τον τόπο μου, δυναμώνω τις ρίζες μου¨ στο Καρλόβασι







Το διάστημα 17 έως 20 Ιουνίου επισκέφθηκε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Σάμου "Φάρος" το Δ.Σ. του Συνδέσμου Κατά των Ναρκωτικών Λάρνακας. Είχαμε την τιμή και τη χαρά να συναντηθούμε για δεύτερη φορά με την ομάδα από την Κύπρο με την οποία ανταλλάξαμε καλές πρακτικές από την εμπειρία μας στο χώρο της Πρόληψης. Στις εκπαιδευτικές δράσεις συμμετείχαν και μέλη από την εθελοντική ομάδα του "Φάρου" στο Καρλόβασι.

 Μάκη, Παναγιώτη, Μαρία και Νικολέτα σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. 




Την Τρίτη 19 Ιουνίου υλοποιήθηκε στο Καρλόβασι της Σάμου η εκδήλωση: "Γνωρίζω τον τόπο μου, δυναμώνω τις ρίζες μου". Ο φιλόλογος Δημήτρης Θρασυβούλου μας "ξενάγησε" στην εποχή της άνθισης της βυρσοδεψίας στο Καρλόβασι και με το μοναδικό του τρόπο μας ταξίδεψε σε εκείνη τη σημαντική περίοδο που άλλαξε τον τόπο. 









Στη συνέχεια ακολούθησε βιωματικό εργαστήρι στην αυλή της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τίτλο: "Στα χνάρια της συλλογικής μας μνήμης", κατά τη διάρκεια του οποίου ανατρέξαμε σε εμπειρίες και βιώματα από τη ζωή μας στην κοινότητα, μιλήσαμε για αξίες και πηγές δύναμης που κληροδοτήθηκαν σε εμάς. 


















\


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συγκρούσεις μεταξύ μαθητών στο σχολείο, μια συνολική θεώρηση.

Σας προσκαλούμε σε εργαστήριο γονέων που διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο Πυθαγορείου σε συνεργασία με τον "Φάρο", το Κέντρο Πρόληψ...