Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2019






Με τους ιστορικούς "περιπάτους" στην περιοχή του Κοτρωνιού στο Καρλόβασι (Τετάρτη 19/6) και στην περίοδο Belle Epoque (Τετάρτη 26/6) έτσι όπως αυτή καθρεπτίζεται μέσα από ιστορικά κτίρια της πόλης της Σάμου, ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2019.





Ο φιλόλογος Δημήτρης Θρασυβούλου και το στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Αλέξανδρος Σταθακιός, μέσα από τις ζωντανές τους αφηγήσεις μας ταξίδεψαν και μας βοήθησαν να συνδεθούμε με την ιστορία του τόπου μας, των ανθρώπων του και των κτιρίων του.







Οι περίπατοι ολοκληρώθηκαν στην πλατεία του Μεσαίου Καρλοβάσου και στο Ιστορικό Αρχείο της πόλης Σάμου με την κυρία Αγγέλα Χατζημιχάλη, υπεύθυνη του Ιστορικού Αρχείου να μας ξεναγεί στο χώρο και την ιστορία του.Ο Σταύρος Μιχαλόπουλος με τις μελωδίες του ακορντεόν και με τη συνοδεία του γλυκού Σαμιώτικου οίνου που μας προσέφερε η EOΣ (Ενιαίος Οινοποιητικός Συνεταιρισμός)  Σάμου απογείωσαν τη βραδιά.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας και υποσχόμαστε νέους σταθμούς - περιπάτους στην ιστορία ανανεώνοντας το ραντεβού μας στα πλαίσια της συνεχιζόμενης δράσης μας "Γνωρίζω τον τόπο μου - Δυναμώνω τις ρίζες μου".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εργαστήριο του "Φάρου" στην πόλη της Σάμου: "Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων"

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε Σάμου "Φάρος" πρόκειται να υλοποιήσει στην πόλη τ...