Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

"Ψυχική... Αυτοάμυνα" - Βιωματικό Εργαστήριο για Ενήλικες στον Άγιο Κήρυκο & τον Εύδηλο Ικαρίας

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος"πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για ενήλικες στον Άγιο Κήρυκο και στον Εύδηλο Ικαρίας με τίτλο: 
"Ψυχική...Αυτοάμυνα: Αντλώντας δυνάμεις από την προσωπική μας διαδρομή"


Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να "φέρουν στο προσκήνιο" ικανότητες, εμπειρίες και ψυχικά αποθέματα, τα οποία έχουν αποκτήσει μέσα στην πορεία ζωής τους και τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν αποτελεσματικότερα στις αναπόφευκτες προκλήσεις της ζωής τους -τόσο στο παρόν όσο και μελλοντικά-.
Η επεξεργασία του θέματος θα γίνει με την βοήθεια βιωματικών μεθόδων, δηλαδή τα μέλη θα συμμετέχουν ενεργά, συζητώντας, καταθέτοντας εμπειρίες και απόψεις.
Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί: 
Στον Αγιο Κήρυκο: 
την Πέμπτη,17 Οκτωβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου Αγίου Κηρύκου (1ος όροφος),από τις 17.30 έως τις 20.30.

Στον Εύδηλο:
την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στο Κουτσουφλάκειο Ευδήλου, από τις 17.30 έως τις 20.30.

Για να συμμετέχετε, είναι απαραίτητο να δηλώνετε τη συμμετοχή σας έως και τη Δευτέρα,14/10 στα τηλέφωνα του Φάρου: 22730.23443 και 87070-1 (καθημερινά,από τις 8.30 έως τις 2.30 μ.μ.).


Η συμμετοχή στο εργαστήρι- όπως και σε όλες τις δράσεις του Φάρου- είναι δωρεάν


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ερωτηματολόγιο Διερεύνησης Αναγκών του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος"

Προς τα μέλη της κοινότητάς μας Με αφορμή την πανδημία του COVID-19 και τις αλλαγές που αυτή έχει επιφέρει στους περισσότερους τομείς...