Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Γενική Συνέλευση - Ιανουάριος 2020

Την Τεταρτη, 15 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης στην πόλη της Σάμου  εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση. 
Τα μέλη ενημερώθηκαν για τον οικονομικό και επιστημονικό απολογισμό του 2019 καθώς και για τον προγραμματισμό του 2020. Αμέσως μετά διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του αιρετού μέλους που συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο. Έπειτα, ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους των φορέων - μελών του Κέντρου Πρόληψης που παρευρέθησαν στη Γενική Συνέλευση.


Ο κος. Σεϊτανίδης Γεώργιος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου ήταν ο τυχερός στην κοπή της πίτας. Στη φωτογραφία ο κ. Διονυσίου Γιώργος, εκπρόσωπος του Δήμου Ανατολικής Σάμου και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος" δίνει το δώρο - γούρι της πίτας μας.

   Συγκεκριμένα από την Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας ο π. Στέφανος Αθανασίου, η κα. Αγγελική Δεμερτζή από την Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου, ο κος. Εμμανουήλ Κάρλας από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου (Π.Ε. Σάμου), ο κος. Γεώργιος Διονυσίου από το Δήμο Ανατολικής Σάμου, ο κος. Γεώργιος Διακοσταμάτης από το Δήμο Δυτικής Σάμου, ο κος. Χριστόφορος Αποστόλου από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο
Σάμου, ο κος. Δημήτριος Κυριαζής από το Εμπορικό Επιμελητήριο Σάμου, η κα. Άννα Ζέππου από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων, την κα. Αγγελική Αυγουστή από τον Σύλλογο Γυναικών Μυτιληνιών, τον κο. Πολυκράτη Κωνσταντινίδη από τον Εκπολιτιστικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο Μυτιληνιών, τον κο. Γεώργιο Σεϊτανίδη από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, την κα. Αμαλία Γεωργιάδου από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρλοβάσου, ο κος. Ιωάννης Χατζηκωνσταντής από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Σάμου και ο κος. Σταύρος Μαθιός από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος "Ο Καπετάν Λαχανάς". 

   Η εκλογική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης εξέλεξε ως νέο αιρετό μέλος την κα. Αμαλία Γεωργιάδου εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρλοβάσου. Αναπληρωματικό μέλος εξελέγει ο κος. Δημήτριος Κυριαζής εκπρόσωπος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σάμου.
1 σχόλιο:

 1. ΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ INC


  Έχετε επιδοθεί σε πού να πάρει δάνεια, απορρίφθηκε από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. ΔΑΝΕΙΟ ΔΑΝΕΙΟ είναι εδώ για να σας χορηγήσει ότι το αναμενόμενο δάνειο που επιθυμείτε επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

  Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
  Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

  Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
  Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
  Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και παροχής
  οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας
  Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από 1 έως
  20 χρόνια

  Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

  . πραγματική χρηματοδότηση
  . επενδυτής ακινήτων,
  . δάνεια κατασκευής,
  . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων,
  . στεγαστικά δάνεια
  . Καταναλωτικα δανεια,
  . Δάνεια FHA,
  . προσωπικά δάνεια,
  . δάνεια αυτοκινήτων και
  κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας

  email: lendingtreegroupinc@gmail.com

  email: lending-tree@outlook.com

  whatsapp: +1 213 419 2419

  Με ζεστή σκέψη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ολοκλήρωση βραχείας παρέμβασης στου μαθητές του Ε2 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου με τίτλο "Οι ευγενείς ιππότες της στρογγυλής τάξης σε επικίνδυνες αποστολές"

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος"  σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό της τάξης και την Διεύθυνση του 1ου Δημοτικού Σχολείο...