Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Διαδικτυακή Συνάντηση για τους «πρωτάρηδες» των σχολείων…

 


Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος" προσκαλεί τους γονείς των παιδιών που για πρώτη φορά φορούν τη σάκα τους, φεύγουν από το σπίτι και συναντούν το σχολείο, είτε το Νηπιαγωγείο, είτε την Α’ Δημοτικού.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας  Zoom τη Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, 17.30-19.00 μ.μ.

Στόχος είναι να δοθεί η  ευκαιρία στους γονείς να συζητήσουν σχετικά με τον δικό τους ρόλο, καθώς  συνοδεύουν  το παιδί τους σε αυτή τη νέα συνθήκη μαθητείας. Ο  πρώτος μήνας  ένταξης  του παιδιού στο σχολείο θα εμπλουτίσει τη συζήτηση με παραδείγματα των συμμετεχόντων/ουσων  που  ήδη προβληματίζουν, εκπλήσσουν, δημιουργούν ερωτήματα.  

Για να συμμετέχετε στη συνάντηση είναι απαραίτητο να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου στα τηλέφωνα του «Φάρου», (καθημερινά, 8.30-2.30 μ.μ. ) Σάμος:22730.23443 και Ικαρία:22750.24047. Στη συνέχεια, θα σας αποσταλεί μέσω e-mail ο απαραίτητος ηλεκτρονικός σύνδεσμος και όλες οι οδηγίες προκειμένου να συνδεθείτε στη συνάντηση.

Όλες οι υπηρεσίες του «Φάρου» παρέχονται δωρεάν.

Η δράση απευθύνεται σε γονείς και των τριών νησιών, Σάμος, Ικαρία και Φούρνοι.

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρεμβάσεις του Κέντρου Πρόληψης σε Ικαρία και Φούρνους.

 Δελτίο Τύπου 24/4/2024 Η Επιστημονική Ομάδα του «Φάρου» 18 & 19 Απριλίου 2024 υλοποίησε δράσεις για την σχολική και ευρύτερη κοινότητα ...