Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Συμμετοχή του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος" στην 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Σάμου "Φάρος" συμμετείχε στην 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης με τίτλο "Πρόληψη: Επιστήμη και Τέχνη της Ζωής" που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης από τις 6 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2019. Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Συνάντησης η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης συμμετείχε με δύο προφορικές ανακοινώσεις και τον συντονισμό δύο βιωματικών εργαστηρίων.


Τις εργασίες της Πανελλήνιας Συνάντησης παρακολούθησε και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης "Φάρος" κ. Γ. Διονυσίου, Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, ο οποίος και εκπροσώπησε το Κέντρο Πρόληψης στην συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Κ.Π. (ΔΙΚΕΠΡΕ) από όλη την Ελλάδα.



Η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης υλοποιείται ανά δύο χρόνια από το Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης και συμμετέχουν όλοι οι φορείς που υλοποιούν προγράμματα πρόληψης σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολική Διαμεσολάβηση - ένας τρόπος να επιδιώκουμε επανορθώσεις και λύσεις σε συγκρούσεις μεταξύ των μαθητών.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες από το 2  Γυμνάσιο Σάμου προπονούνται στη Σχολική διαμεσολάβηση, μαζί με τους υπεύθυνους /ες καθηγητές και καθηγ...