Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

"Αναλαμβάνοντας τη Σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας"

Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις της ομάδας γονέων στους Μυτιληνιούς , η οποία ξεκίνησε αρχές Νοεμβρίου. 
Στις  συγκεκριμένες συναντήσεις τα μέλη της ομάδας είχαν την ευκαιρία να διαπραγματευθούν θέματα που αφορούν στο μεγάλωμα των παιδιών, το γονεϊκό ρόλο, τη συνεργασία με τον/την σύζυγο σε θέματα ανατροφής, τα όρια , τα συναισθήματα και την καλύτερη διαχείριση  καθημερινών προκλήσεων της οικογενειακής ζωής.
Η συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού σχολείου των Μυτιληνιών , όπως και με το Δημοτικό Σχολείο θα συνεχιστεί με μηνιαία  εργαστήρια συγκεκριμένης θεματολογίας.
Το πρώτο θέμα που θα μας απασχολήσει την Τετάρτη, στις 5/2/2020, 5.30 -8.30μμ , στο Δημοτικό σχολείο του χωριού, αφορά τη  Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών από το ρόλο και τη θέση του γονιού.

1 σχόλιο:

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

  Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

  Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

  Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξαναπιάνοντας το νήμα...στην Ικαρία Την Τρίτη 14 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η ομάδα γονέων στον Άγιο Κήρυκο. Οι συναντήσεις μας ξεκίνησαν δειλά δε...