Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Βιωματικό εργαστήριο για γονείς παιδιών και εφήβων: "Τα παιδιά μας και το διαδίκτυο: Ερωτήματα πέρα από το δίλημμα offline -online"

Ζώντας την καθημερινότητά μας  παρέα με το διαδίκτυο και αξιοποιώντας τις διαδικτυακές δυνατότητες, συνεχώς προκύπτουν ερωτήματα που αφορούν τις διάφορες διαστάσεις αυτής "της σχέσης"...
πόσο κοντά; πόσο συχνά; πόσο πολύ; με ποιο τρόπο; με ποιο περιεχόμενο; 
σε ποιο πλαίσιο; 
Αυτά τα ερωτήματα, γίνονται ακόμα πιο επίμονα, όταν αφορούν παιδιά και εφήβους, καθώς ο γονιός από το ρόλο του, καλείτε να εκπαιδεύσει, να θέσει όρια, να προβληματίσει, να συνοδεύσει, να εμπνεύσει και να προσκαλέσει παράλληλα το παιδί στην πραγματική ζωή.
Η εικονική πραγματικότητα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα βιντεοπαιχνίδια, το chat, , η ενημέρωση θα συνεχίσουν  να αποτελούν προκλήσεις. Ένα από τα ζητούμενα είναι να "βρει" ο ενήλικας τη θέση που ταιριάζει στο ρόλο του, φροντίζοντας τη σχέση με το παιδί του.

1 σχόλιο:

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

  Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

  Όχι περισσότεροι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

  Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ξαναπιάνοντας το νήμα...στην Ικαρία Την Τρίτη 14 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η ομάδα γονέων στον Άγιο Κήρυκο. Οι συναντήσεις μας ξεκίνησαν δειλά δε...