Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Εκδήλωση "Μ' αγιοκέρι και με μόχθο"

 



Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στην Ιερά Μονή Βροντιανής-Βουρλιώτες Σάμου, θα πραγματοποιηθεί ο 9ος σταθμός των συνεχιζόμενων δράσεων «Γνωρίζω τον τόπο μου, δυναμώνω τις ρίζες μου», με τίτλο : «Μ’ αγιοκέρι και με μόχθο ».

Με αφορμή την αφήγηση του Αλέξανδρου Σταθακιού θα  υπάρξει ένα ταξίδι στην ιστορία του τόπου , θα ζωντανέψουν εικόνες και αφηγήσεις του χθες και θα συνδεθούν οι παρευρισκόμενοι με την παράδοση και τον πολιτισμό.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη υποστήριξη των Δήμων Ανατολικής και Δυτικής Σάμου και της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης 22730 23443 και 87070-1, καθημερινά, 8.30-14.30.

Ειδικότερα για όσους ενδιαφέρονται να μετακινηθούν για τις δράσεις με δημοτικά πούλμαν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πρόληψης.

Η εκδήλωση θα «κλείσει» μελωδικά με τη συντροφιά και το ακορντεόν του κ. Σίμου Μιχαλάκη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρεμβάσεις του Κέντρου Πρόληψης σε Ικαρία και Φούρνους.

 Δελτίο Τύπου 24/4/2024 Η Επιστημονική Ομάδα του «Φάρου» 18 & 19 Απριλίου 2024 υλοποίησε δράσεις για την σχολική και ευρύτερη κοινότητα ...