Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εκδήλωση με θέμα "Οικογένεια σε Εξέλιξη... Μια διαρκής μετακίνηση στο σήμερα"

Το Σάββατο,19 Νοεμβρίου 2016, στις 17.30 μ.μ. ο "Φάρος" διοργανώνει στο ξενοδοχείο "Σάμος" στην πόλη της Σάμου εκδήλωση με τίτλο: "Οικογένεια σε Εξέλιξη... Μια διαρκής μετακίνηση στο σήμερα"  με προσκεκλημένες εισηγήτριες-συντονίστριες την κα. Ολυμπία Καστανιά και την κα. Λένα Γιαννοπούλου, ομαδικές & οικογενειακές θεραπεύτριες, συνεργάτιδες του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης Ανθρώπου (ΑΚΜΑ). 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομες εισηγήσεις με κεντρικό άξονα την Οικογένεια, τις αλλαγές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθώς και τις δεξιότητες που χρειάζεται ν' αξιοποιούν τα μέλη της για να ανταπεξέρχονται στη σημερινή πραγματικότητα. 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήριο με τίτλο "Το Ζευγάρι που γίνεται Οικογένεια". Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο εργαστήριο, χρειάζεται να το δηλώσουν στα τηλέφωνα του "Φάρου", 22730 23443 & 87070-1 (8.30 - 14.30, καθημερινά).   

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιωματικό Εργαστήριο για γονείς με θέμα την Οικογένεια και τη Σχολική Ζωή

Διαδραστικά Εργαστήρια για τα παιδιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

H 26η Ιουνίου κάθε χρόνου έχει θεσμοθετηθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Για τα Κέντρα Πρόληψης σε όλη την Ελλάδα αυτή η μέρα είναι μια ακόμη αφορμή να πραγματοποιηθούν κι άλλες δράσεις,στις οποίες αναδεικνύονται όλα όσα συνιστούν την έννοια της Πρόληψης και όλα όσα προάγουν την Ψυχοκοινωνική Υγεία.  Με αφορμή λοιπόν αυτή την Παγκόσμια Ημέρα, την οποία εμείς αποκαλούμε "Ημέρα Πρόληψης", πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων με πρωταγωνιστές τα παιδιά (5-13 ετών) και κεντρικό μήνυμα για εφέτος "Εγώ, Εμείς, Οι Άλλοι, Όλοι: Η Πρόληψη είναι στο Συν και το Μαζί". Συγκεκριμένα προγραμματίζουμε 3 Εργαστήρια για τα παιδιά: Την Πέμπτη, 22/6/2017: Στον Μαραθόκαμπο, στις 11.00 π.μ.(πλατεία Λούγκα) και την ίδια μέρα το απόγευμα, στο Καρλόβασι, στις 7.00 μ.μ. (Πορφυριάδα). Τη Δευτέρα, 26/6/2017, στην πόλη της Σάμου (1ο Δημοτικό Σχολείο) στις 7.00 μ.μ. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους, οι οποίοι άλλωστε μπορούν να συμμετέχουν μαζί με…

Ομάδα για εγκύους: «Φωτίζοντας το ταξίδι προς τη μητρότητα»