Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

"Άσε κάτω το ποντίκι!-Οι σχέσεις των παιδιών με τον Η/Υ και το Διαδίκτυο" Εργαστήριο για γονείς

Στα πλαίσια των μηνιαίων βιωματικών εργαστηρίων για γονείς, ο "Φάρος" καλεί τους γονείς παιδιών και εφήβων σε δίωρη συνάντηση με θέμα τη σχέση των παιδιών με το διαδίκτυο και τους ηλ. υπολογιστές γενικότερα.
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν:
- στην πόλη της Σάμου, τη Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018,στις 6.00 μ.μ.,στην αίθουσα του Συλλόγου "Μέλισσα" (Καπετάν Σταμάτη 4).
- στο Καρλόβασι, την Τετάρτη, 25 Απριλίου στις 6.00 μ.μ.,στο 1ο Δημοτικό Σχολείο.
Καθώς τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν μόνο εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ικανό αριθμό γονέων, όσοι θα ήθελαν να συμμετέχουν στις συναντήσεις, θα πρέπει να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα τηλέφωνα του Κέντρου, 22730.23443 & 87070-1, 8.30 -2.30 μ.μ., μέχρι την Παρασκευή,20 Απριλίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Βιωματικό Εργαστήριο για γονείς με θέμα την Οικογένεια και τη Σχολική Ζωή

Διαδραστικά Εργαστήρια για τα παιδιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

H 26η Ιουνίου κάθε χρόνου έχει θεσμοθετηθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Για τα Κέντρα Πρόληψης σε όλη την Ελλάδα αυτή η μέρα είναι μια ακόμη αφορμή να πραγματοποιηθούν κι άλλες δράσεις,στις οποίες αναδεικνύονται όλα όσα συνιστούν την έννοια της Πρόληψης και όλα όσα προάγουν την Ψυχοκοινωνική Υγεία.  Με αφορμή λοιπόν αυτή την Παγκόσμια Ημέρα, την οποία εμείς αποκαλούμε "Ημέρα Πρόληψης", πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων με πρωταγωνιστές τα παιδιά (5-13 ετών) και κεντρικό μήνυμα για εφέτος "Εγώ, Εμείς, Οι Άλλοι, Όλοι: Η Πρόληψη είναι στο Συν και το Μαζί". Συγκεκριμένα προγραμματίζουμε 3 Εργαστήρια για τα παιδιά: Την Πέμπτη, 22/6/2017: Στον Μαραθόκαμπο, στις 11.00 π.μ.(πλατεία Λούγκα) και την ίδια μέρα το απόγευμα, στο Καρλόβασι, στις 7.00 μ.μ. (Πορφυριάδα). Τη Δευτέρα, 26/6/2017, στην πόλη της Σάμου (1ο Δημοτικό Σχολείο) στις 7.00 μ.μ. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους, οι οποίοι άλλωστε μπορούν να συμμετέχουν μαζί με…

Ομάδα για εγκύους: «Φωτίζοντας το ταξίδι προς τη μητρότητα»