Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

"Αντιμετωπίζοντας Δυσκολίες & Προκλήσεις της Ζωής"-Βιωματικό Εργαστήρι για Ενήλικες

Το Σάββατο, 5 Μαΐου 2018, από τις 9.30-1.30 μ.μ., ο "Φάρος" πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήριο για ενήλικες στην αίθουσα τηλεδιασκέψεων της Περιφέρειας στην πόλη της Σάμου.  Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να "φέρουν στο προσκήνιο" ικανότητες, εμπειρίες και ψυχικά αποθέματα, τα οποία έχουν αποκτήσει μέσα στην πορεία ζωής τους και τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν προκειμένου να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικότερα στις αναπόφευκτες προκλήσεις της ζωής τους -τόσο στο παρόν όσο και μελλοντικά -.
Η επεξεργασία του θέματος θα γίνει με τη βοήθεια βιωματικών μεθόδων,δηλαδή τα μέλη θα συμμετέχουν ενεργά, συζητώντας, καταθέτοντας εμπειρίες και απόψεις, ενώ θα υπάρχουν τα απαραίτητα διαλείμματα για καφέ και σνακ. 
Η συμμετοχή στο εργαστήριο, όπως σε όλες οι δράσεις του "Φάρου", είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη,2 Μαΐου 2018 στα τηλέφωνα του "Φάρου", 22730.23443 και 87070-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 2019

Πέρσι η ομάδα εθελοντών του “Φάρου” στο Καρλόβασι εξέφρασε την επιθυμία να διδαχθεί μαθήματα τοπικής ιστορίας. Ο φιλόλογος  Δημήτρης ...