Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Συμμετοχή στην Εκδήλωση του Δήμου Ανατολικής Σάμου για την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

 Αναγνωρίζοντας το μεγαλείο της προσφοράς της Γυναίκας στην ίδια τη ζωή, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διοργανώνει μια διαφορετική παρουσίαση με τίτλο «Γυναίκες που εμπνέουν και δίνουν δύναμη» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 18:30 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου, οι κεντρικοί ομιλητές κα Χατζημιχάλη Αγγέλα, Φιλόλογος, τέως Προϊσταμένη των Γ.Α.Κ. Σάμου, κος Ιωάννης Κατσούλης, Μαιευτήρας & Γυναικολόγος και η κα Δέσποινα Τσουβαλά, Ψυχολόγος, Υπεύθυνη του ΦΑΡΟΥ, θα τονίσουν με το δικό τους τρόπο την πολυδιάστατη προσωπικότητα της γυναίκας και τον ρόλο της στην κοινωνία. Στη συζήτηση θα συμμετέχουν και επιφανείς γυναίκες που άφησαν το δικό τους αποτύπωμα και οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες. Την παρουσίαση θα συντονίζει η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας κα Αγγελική Βαχατέλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρεμβάσεις του Κέντρου Πρόληψης σε Ικαρία και Φούρνους.

 Δελτίο Τύπου 24/4/2024 Η Επιστημονική Ομάδα του «Φάρου» 18 & 19 Απριλίου 2024 υλοποίησε δράσεις για την σχολική και ευρύτερη κοινότητα ...