Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

17 Οκτωβρίου 2021 , πάμε Παλαιό Καρλόβασι για ανοιχτή δράση!

 Αγαπητά μέλη της τοπικής μας Κοινότητας

Σας ενημερώνουμε για την 6η  βόλτα μας στα πλαίσια της συνεχιζόμενης παρέμβασης του Κέντρου Πρόληψης "Γνωρίζω τον τόπο μου - Δυναμώνω τις ρίζες μου"  στις 17 Οκτωβρίου 2021 .
Το θέμα μας  είναι το 1821 και η Σάμος και πλοηγός μας στην Ιστορία θα είναι ο Δημήτρης Θρασυβούλου, Φιλόλογος - Ιστορικός, ο οποίος είχε συνοδεύσει ανάλογες βόλτες μας και στο παρελθόν.  

Σκοπός της παρέμβασης "Γνωρίζω τον τόπο μου - Δυναμώνω τις ρίζες μου"  είναι η γνωριμία με τον χώρο μέσα στον οποίο ζούμε και αλληλεπιδρούμε, τα μηνύματα που μας δίνει το ιστορικό παρελθόν του και πώς αυτά μπορούν να έχουν επίδραση στην σύγχρονη καθημερινότητά μας και στην διαμόρφωση μιας ενεργητικής, συνεργατικής και λειτουργικής ψυχοκοινωνικής ταυτότητας.

Η Δράση αυτή τελεί υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Σάμου στα πλαίσια των εορτασμών του για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρεμβάσεις του Κέντρου Πρόληψης σε Ικαρία και Φούρνους.

 Δελτίο Τύπου 24/4/2024 Η Επιστημονική Ομάδα του «Φάρου» 18 & 19 Απριλίου 2024 υλοποίησε δράσεις για την σχολική και ευρύτερη κοινότητα ...