Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης & Ατομική Συμβουλευτική σε φοιτητές της Σχολής Θετικών Επιστημών και της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου


Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε. Σάμου "Φάρος" σε συνεργασία με τη Σχολή Θετικών Επιστημών και την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο Καρλόβασι πρόκειται να υλοποιήσει ομάδα προσωπικής ανάπτυξης.


Πρόκειται για έναν κύκλο έξι δωρεάν δίωρων συναντήσεων με θέματα γύρω από τη φοιτητική ζωή, τις προκλήσεις, τις νέες προοπτικές, τα συναισθήματα και την επικοινωνία. 
Η δήλωση συμμετοχής στην ομάδα προσωπικής ανάπτυξης είναι έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στα τηλέφωνα: (22730) 23443, 87070-1 και στο email: kpfaros@gmail.com  


Εκτός από την ομάδα προσωπικής ανάπτυξης οι φοιτητές μπορούν να απευθυνθούν  για ατομική δωρεάν συμβουλευτική από τα στελέχη του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος" για θέματα που τους απασχολούν. 



Τα ατομικά ραντεβού γίνονται στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης στο Βαθύ της Σάμου, στην Οδό Πατριάρχου Δαμιανού, έναντι του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου.

Όσοι φοιτητές επιθυμούν ατομικό ραντεβού καλούν στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης (22730) 23443, 87070-1. Για συμμετοχές και πληροφορίες οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή 8:30-14:30. 

 Όλες οι παρεμβάσεις και οι υπηρεσίες του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Σάμου "Φάρος" είναι δωρεάν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εργαστήριο του "Φάρου" στην πόλη της Σάμου: "Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων"

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε Σάμου "Φάρος" πρόκειται να υλοποιήσει στην πόλη τ...