Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ολοκλήρωση Σεμιναριακών Κύκλων για γονείς στο Πυθαγόρειο

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. "Φάρος" σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Πυθαγορείου ολοκλήρωσαν δύο σεμιναριακούς κύκλους με τίτλο: 



"Η παιδική ηλικία και ο ρόλος του γονιού"


Το σεμινάριο εστίασε σε θέματα όπως οι ανάγκες παιδιών και γονέων, η αυτοεκτίμηση των παιδιών, ο σχολικός εκφοβισμός και θέματα επικοινωνίας γονέων και παιδιών.

καθώς και:

"Εφηβικές ανησυχίες. Ο ρόλος του γονιού"


Το σεμινάριο εστίασε σε θέματα όπως το διαδίκτυο και η χρήση της τεχνολογίας (προοπτικές, προκλήσεις και διαχείριση), ο σχολικός εκφοβισμός, η εφηβεία και η αυτοεκτίμηση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους τόσο από τον Συλλόγο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Πυθαγορείου όπως και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Πυθαγορείου που κινητοποιήθηκαν και οργάνωσαν τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις σε χώρους των σχολείων τους ύστερα από δική τους επαφή με τους εκάστοτε Συλλόγους Διδασκόντων. 

Η συνεργασία όλων μας είναι η πρόληψη για την ενίσχυση των πολλαπλών μας ρόλων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εργαστήριο του "Φάρου" στην πόλη της Σάμου: "Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων"

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε Σάμου "Φάρος" πρόκειται να υλοποιήσει στην πόλη τ...