Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Γενική Συνέλευση - Ιανουάριος 2020

Την Τεταρτη, 15 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης στην πόλη της Σάμου  εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση. 




Τα μέλη ενημερώθηκαν για τον οικονομικό και επιστημονικό απολογισμό του 2019 καθώς και για τον προγραμματισμό του 2020. Αμέσως μετά διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του αιρετού μέλους που συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο. Έπειτα, ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.





Θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους των φορέων - μελών του Κέντρου Πρόληψης που παρευρέθησαν στη Γενική Συνέλευση.


Ο κος. Σεϊτανίδης Γεώργιος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου ήταν ο τυχερός στην κοπή της πίτας. Στη φωτογραφία ο κ. Διονυσίου Γιώργος, εκπρόσωπος του Δήμου Ανατολικής Σάμου και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου "Φάρος" δίνει το δώρο - γούρι της πίτας μας.

   Συγκεκριμένα από την Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας ο π. Στέφανος Αθανασίου, η κα. Αγγελική Δεμερτζή από την Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου, ο κος. Εμμανουήλ Κάρλας από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου (Π.Ε. Σάμου), ο κος. Γεώργιος Διονυσίου από το Δήμο Ανατολικής Σάμου, ο κος. Γεώργιος Διακοσταμάτης από το Δήμο Δυτικής Σάμου, ο κος. Χριστόφορος Αποστόλου από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο
Σάμου, ο κος. Δημήτριος Κυριαζής από το Εμπορικό Επιμελητήριο Σάμου, η κα. Άννα Ζέππου από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων, την κα. Αγγελική Αυγουστή από τον Σύλλογο Γυναικών Μυτιληνιών, τον κο. Πολυκράτη Κωνσταντινίδη από τον Εκπολιτιστικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο Μυτιληνιών, τον κο. Γεώργιο Σεϊτανίδη από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, την κα. Αμαλία Γεωργιάδου από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρλοβάσου, ο κος. Ιωάννης Χατζηκωνσταντής από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Σάμου και ο κος. Σταύρος Μαθιός από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος "Ο Καπετάν Λαχανάς". 

   Η εκλογική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης εξέλεξε ως νέο αιρετό μέλος την κα. Αμαλία Γεωργιάδου εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρλοβάσου. Αναπληρωματικό μέλος εξελέγει ο κος. Δημήτριος Κυριαζής εκπρόσωπος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σάμου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολική Διαμεσολάβηση - ένας τρόπος να επιδιώκουμε επανορθώσεις και λύσεις σε συγκρούσεις μεταξύ των μαθητών.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες από το 2  Γυμνάσιο Σάμου προπονούνται στη Σχολική διαμεσολάβηση, μαζί με τους υπεύθυνους /ες καθηγητές και καθηγ...