Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Εργαστήρι για νηπιαγωγούς "Η σημασία της ψυχικής ενδυνάμωσης σε συνθήκες αβεβαιότητας"


 

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε.Σάμου «Φάρος» σε συνεργασία με την Συντονίστρια Εκπαίδευσης Νηπιαγωγών 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Βορείου Αιγαίου πρόκειται να υλοποιήσουν ένα εργαστήρι για νηπιαγωγούς με θέμα «Η σημασία της ψυχικής ενδυνάμωσης σε συνθήκες αβεβαιότητας».

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Θα περιλαμβάνει σύντομες θεωρητικές εισηγήσεις, βιωματικές ασκήσεις αλλά και ασκήσεις χαλάρωσης και οραματισμού. Σκοπός του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχουσες να αναγνωρίσουν τυχόν δυσκολίες,  να έρθουν σε επαφή με τα δυνατά τους σημεία και να συνδεθούν με ιστορίες δύναμης.

Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Διάρκεια εργαστηρίου: 4 ώρες

Προτεινόμενες ημερομηνίες

Τρίτη 23/2 και Παρασκευή 26/2  6.00-8.00 μ.μ.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ή να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθυνθούν στα τηλ. του Κ.Π. «Φάρος» 22730 23443, 87070-1 (Σάμος) & 22750-24047 (Ικαρία) έως και την Παρασκευή 19/2. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Κ.Π.Π.Ε Σάμου «Φάρος» είναι δωρεάν.

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εργαστήριο του "Φάρου" στην πόλη της Σάμου: "Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων"

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε Σάμου "Φάρος" πρόκειται να υλοποιήσει στην πόλη τ...