Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

Εργαστήρι για νηπιαγωγούς "Η σημασία της ψυχικής ενδυνάμωσης σε συνθήκες αβεβαιότητας"


 

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε.Σάμου «Φάρος» σε συνεργασία με την Συντονίστρια Εκπαίδευσης Νηπιαγωγών 2ου ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Βορείου Αιγαίου πρόκειται να υλοποιήσουν ένα εργαστήρι για νηπιαγωγούς με θέμα «Η σημασία της ψυχικής ενδυνάμωσης σε συνθήκες αβεβαιότητας».

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom. Θα περιλαμβάνει σύντομες θεωρητικές εισηγήσεις, βιωματικές ασκήσεις αλλά και ασκήσεις χαλάρωσης και οραματισμού. Σκοπός του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχουσες να αναγνωρίσουν τυχόν δυσκολίες,  να έρθουν σε επαφή με τα δυνατά τους σημεία και να συνδεθούν με ιστορίες δύναμης.

Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Διάρκεια εργαστηρίου: 4 ώρες

Προτεινόμενες ημερομηνίες

Τρίτη 23/2 και Παρασκευή 26/2  6.00-8.00 μ.μ.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ή να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να απευθυνθούν στα τηλ. του Κ.Π. «Φάρος» 22730 23443, 87070-1 (Σάμος) & 22750-24047 (Ικαρία) έως και την Παρασκευή 19/2. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις του Κ.Π.Π.Ε Σάμου «Φάρος» είναι δωρεάν.

 1 σχόλιο:

 1. Γεια σας Κυρίες και κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο, ένα προσωπικό δάνειο, ένα στεγαστικό δάνειο ή ένα δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.

  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Ευέλικτη αποπληρωμή - Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρημάτων. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο, επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Οι μεσάζοντες / σύμβουλοι / μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με πλήρη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Διαδικτυακό εργαστήρι για γονείς: "Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας"

  Με ένα ακόμα διαδικτυακό εργαστήρι, την Παρασκευή, 19 Μαρτίου, τ ο Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Σάμου «Φάρος»  συνεχίζει την υλοποίηση αυτόνομων...