Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Εκδήλωση με θέμα "Οικογένεια σε Εξέλιξη... Μια διαρκής μετακίνηση στο σήμερα"

Το Σάββατο,19 Νοεμβρίου 2016, στις 17.30 μ.μ. ο "Φάρος" διοργανώνει στο ξενοδοχείο "Σάμος" στην πόλη της Σάμου εκδήλωση με τίτλο: "Οικογένεια σε Εξέλιξη... Μια διαρκής μετακίνηση στο σήμερα"  με προσκεκλημένες εισηγήτριες-συντονίστριες την κα. Ολυμπία Καστανιά και την κα. Λένα Γιαννοπούλου, ομαδικές & οικογενειακές θεραπεύτριες, συνεργάτιδες του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης Ανθρώπου (ΑΚΜΑ). 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομες εισηγήσεις με κεντρικό άξονα την Οικογένεια, τις αλλαγές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθώς και τις δεξιότητες που χρειάζεται ν' αξιοποιούν τα μέλη της για να ανταπεξέρχονται στη σημερινή πραγματικότητα. 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει βιωματικό εργαστήριο με τίτλο "Το Ζευγάρι που γίνεται Οικογένεια". Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο εργαστήριο, χρειάζεται να το δηλώσουν στα τηλέφωνα του "Φάρου", 22730 23443 & 87070-1 (8.30 - 14.30, καθημερινά).   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εργαστήριο του "Φάρου" στην πόλη της Σάμου: "Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων"

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε Σάμου "Φάρος" πρόκειται να υλοποιήσει στην πόλη τ...