Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Γενική Συνέλευση Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Σάμου 'Φάρος'


Την Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης στην πόλη της Σάμου  εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση. 





Τα μέλη ενημερώθηκαν για τον οικονομικό και επιστημονικό απολογισμό τριετίας, και αμέσως μετά διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των δύο αιρετών μελών που συμμετέχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο. Έπειτα, ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.



Θα θέλαμε να ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους των φορέων - μελών του Κέντρου Πρόληψης που παρευρέθησαν στη Γενική Συνέλευση παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.


Συγκεκριμένα, την κα. Ανδρεάδου Σουλτάνα εκπρόσωπο της ΠΕΔ Β. Αιγαίου, την κα. Αξιώτου Μαρία από τον Σύλλογο Γυναικών Μυτιληνιών, την κα. Γεωργιάδου Αμαλία και την κα. Ελευθερίου Μαρία από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πορφυριάδας Καρλοβάσου, την κα. Αλεξάνδρου Μέλανη από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βαθέος, την κα. Κυριαζή Αργυρώ εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, τον πατήρ Στέφανο Αθανασίου εκπρόσωπο της Ι.Μ. Σάμου & Ικαρίας, τον κ. Διονυσίου Γεώργιο από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, την κα. Βακιντή Μαρία από τον Ιατρικό Σύλλογο Σάμου, την κα. Σουρτζή Γιώτα από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου, την κα. Καραβασίλη Μαρία από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Πυθαγορείου, την κα. Λυμπέρη Άρτεμις από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΕΠΑΛ Σάμου, τον κ. Μαθιό Σταύρο από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου 'Καπετάν Λαχανάς' και τον κ. Αποστόλου Χριστόφορο από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Σάμου.
 
 


η κα.Σουρτζή Γιώτα, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου ήταν η τυχερή στην κοπή της πίτας. Στη φωτογραφία ο κ.Διονυσίου Γιώργος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου δίνει το δώρο - γούρι της πίτας μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολική Διαμεσολάβηση - ένας τρόπος να επιδιώκουμε επανορθώσεις και λύσεις σε συγκρούσεις μεταξύ των μαθητών.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες από το 2  Γυμνάσιο Σάμου προπονούνται στη Σχολική διαμεσολάβηση, μαζί με τους υπεύθυνους /ες καθηγητές και καθηγ...