Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

«Ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς» - ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ»


Η παρέμβαση στους Μυτιληνιούς Σάμου συνεχίζεται  με την Τρίτη συνάντηση με θέμα:  «Ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς»- ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ»




 Το εργαστήρι με θέμα «Μεγαλώνοντας στην κοινότητα των Μυτηλινιών» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 αποτέλεσε μια αρχή συζήτησης για τους κατοίκους και ανάγκη για περαιτέρω δράσεις. Η δεύτερη συνάντηση είχε θέμα «Σχολείο και Κοινότητα»  και πραγματοποιήθηκε Έτσι, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019. Την 1η Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 οι κάτοικοι των Μυτιληνιών της Σάμου θα έχουν τη δυνατότητα συμμετάσχουν σε ένα τρίτο βιωματικό εργαστήρι με θέμα: «Ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς» - ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ» στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας Φιλίας Μυτιληνιών (ΚΕΝΕΦ).

 Η συγκεκριμένη δράση - όπως και η προηγούμενη - υλοποιείται από το Κέντρο Πρόληψης «Φάρος» Π.Ε. Σάμου σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο των Μυτιληνιών Σάμου, τον Εκπολιτιστικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο, τον Σύλλογο Γυναικών, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τον Σπηλαιολογικό Σύλλογο Σάμου και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και άλλους ενδιαφερόμενους ενήλικες της κοινότητας.

 Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου: 22730 23443 & 87070-1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εργαστήριο του "Φάρου" στην πόλη της Σάμου: "Οι σύγχρονες εξαρτήσεις στη ζωή των παιδιών μας και ο ρόλος των ενηλίκων"

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε Σάμου "Φάρος" πρόκειται να υλοποιήσει στην πόλη τ...