Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Εκδήλωση-Ομιλία: "Από την Αίσθηση Αδυναμίας στην Ήρεμη Δύναμη: Ευαισθητοποίηση στη θεωρία και την πρακτική της Μη Βίαιης Αντίστασης"


Στα πλαίσια του εορτασμού για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Σάμου "Φάρος" θα πραγματοποιηθεί ομιλία το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Ιστορικού Αρχείου Σάμου με τίτλο: "Από την Αίσθηση Αδυναμίας στην Ήρεμη Δύναμη: Ευαισθητοποίηση στη θεωρία και την πρακτική της Μη Βίαιης Αντίστασης για γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς".   



Προσκεκλημένος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Δημήτρης Φιλοκώστας, Παιδοψυχίατρος - Οικογενειακός Θεραπευτής.

Προκειμένου να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, την εκδήλωση θα μπορέσει να παρακολουθήσει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στα τηλέφωνα του Κέντρου, 2273023443 και 2273087070-1 από Δευτέρα έως Παρασκευή (08.30-14.30 καθημερινά). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συγκρούσεις μεταξύ μαθητών στο σχολείο, μια συνολική θεώρηση.

Σας προσκαλούμε σε εργαστήριο γονέων που διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο Πυθαγορείου σε συνεργασία με τον "Φάρο", το Κέντρο Πρόληψ...